Welkom bij Miko Esprenzo Koffie Service

Puro

Puro

Puro - meer dan alleen verantwoord koffie drinken

Wij van Miko zijn ervan overtuigd dat we moeten ondernemen met zowel ons hoofd als met ons hart. Vandaar onze inzet voor een concept dat een dubbele doelstelling realiseert: "Op goede voet met de Aarde en op eerlijke voet met het Zuiden". Puro Fairtrade Coffee geeft u de mogelijkheid om (h)eerlijke koffie aan te bieden die zowel "een boontje" heeft voor het Zuiden, als "een boompje" zal bijdragen aan een groenere wereld." Klik op het Puro-logo voor een Youtube-filmpje dat u alles verteld over Puro.

 

Max Havelaar & Saving the Rainforest

Puro koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk. Max Havelaar stelt alles in het werk om in derdewereldlanden de arbeids- en levensomstandigheden te verbeteren. Het keurmerk is een waterdichte garantie voor betere handelsvoorwaarden. Voor elke verkochte kilo Puro koffie wordt een financiële bijdrage afgestaan om regenwoud aan te kopen en duurzaam te beschermen. Zo heeft Puro in samenwerking met het World Land Trust van Sir David Attenborough in Ecuador al vele hectaren regenwoud aangekocht.

Vereniging Natuurmonumenten

In Nederland heeft Puro een samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten. Elke nieuwe klant wordt namens Puro lid gemaakt van Natuurmonumenten en blijft dit gedurende de contractperiode. Hierdoor kan ook de natuur in onze directe omgeving beschermd worden.

 

 

Voor nu en voor later

Puro is een kwalitatief uitstekende koffie en door het frisse en kleurrijke design zie je in één oogopslag dat dit een koffie met een diepgaande boodschap is. Dat zorgt ervoor dat elk kopje koffie eens zo goed smaakt!

 

Coffee & Concept

Naast espressobonen en gemalen koffie, bestaat het Puro concept uit de volgende producten:

Espressobonen

Filterkoffie (regulier of biologisch geteeld)

Pouch (voorgedoseerde filters)

Instantkoffie

Freshbrewkoffie

Pads

en uiteraard suiker, melk, koekjes en porselein


Er is ook een serie eerlijke Puro Faitrade thee beschikbaar. Lees daar hier verder over.